CUMANIZ MÜBAREK ARKADAŞLARIM

“Estagfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh” (57) okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa günahları affolur.”
“Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allahü teâlâ, bir hafta, kazadan, belâdan, kötü işlerden korur.” (İhlas. Kul hüvallahü ehaddır. Muavvizeteyn, kul euzülerdir.)
“Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur.”
“Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir.”
“Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. İki Cuma arasında işlediği günahlar da affolur.”
“Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir.”
“Cuma gecesi iki rekat namaz kılıp, her rekatta bir Fatiha, bir Ayet-el Kürsi, 15 İhlas okuyup selam verdikten sonra bana bin salevat okuyan, beni rüyada görür.”
Cumâ namazından sonra şu duâyı okumak müstehabdır: Allahümme yâ ganiyyü, yâ hamîdü, yâ mübdiü, yâ mu’îdü, yâ rahîmü, yâ vedûd. Eğninî bihalâlike an harâmike ve bifadlike ammen sivâke.
Ey Ganî, Hamîd, Mübdi, Mu’îd, Rahîm, Vedûd olan Allahım. Beni halâl ettiklerinle iktifâ ettir, haramlara düşürme. Fadlınla, ihsân ederek beni Senden başkasına muhtâc etme! demektir.
Bu duâya devam edenleri Allahü teâlâ başkalarına muhtâc etmez ve ummadığı yerden rızıklandırır.
Abdullah bin Ömer buyurdu ki: Hâceti olan bir kimse çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri oruç tutsun. Cuma günü temizlenip namaza gitsin. Az veya çok sadaka versin. Namazdan sonra şu duâyı okursa Allahü teâlâ’nın izni ile duâsı kabûl olur.
Allahümme innî es’elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hû. Âlimül ğaybi veşşehâdeti hüverrahmânürrahîm. Ve es’elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Ellezî meleet azametühüsse-mâvâti vel arde. Ve es’elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüve ve anet lehül vücûhü ve haşe’at lehül ebsâru ve veciletil kulûbü min haşyetihi en tusalliye alâ Muhammedin ve en tu’tînî hâcetî, diyerek hâcetini söylemelidir.
Herkese hayırlı cumalar olsun

devamı »

DANTEL ŞORT YAPIMI

devamı »

0-3 AYLIK KEÇE BEBEK PATİK VE ÇİÇEKLİ TAÇ

BUGÜNKI  GÜNÜM  BİRAZ  SİNİRLİ VE  COK  YORUCU   KEÇTİ . BENİM  YARAMAZ  OGLUM  BANA  YAPMADIGINI  BIRAKMADI .2  GÜN  ÖNCE  4  YAŞINA  GECMESİNE  BAKMAYARAK  HALA  BÜYÜMEMİŞ . :))) DUVARLARIN  BOYASINI  TIRNAKLARIYLA  KAŞIYOR  VE  BUNU  KARDEŞİNEDE  ÖGRETİYOR . DÜŞÜNÜN  EVİN  HALİNİ .TABİKİ  BENİMDE .
2 NİDE  MASAYA  OTURTTUM  KURABİYE   VERDİM  ELLERİNE , KURABİYEMİ  ONLARI  YEDİ , ONLARMI  KURABİYENİ  ORASINI BİLEMİYORUM .ODADAKI  MANZARA  ŞU  SADECE : HER  TARAF   KURABİYE  TOZU  İÇİNDE . :))  BU  SADECE  ANLATTIKLARIMDAN  EN  UFAKLARI .
İYİKİ  HER GÜN   YAZMIYORUM  BU YAPTIKLARINI . YOKSA  SİZDE  EN  AZ  BENİM  KADAR  YORULURSUNUZ.
 BU  SİNİRİ  ATMAK  İÇİN   GECTİM  ÇALIŞMA  ODAMA .DEDİM  BELKİ  BİRAZ  STRES  ATARIM .ACTIM YABANCI  MUZİKLERİ . OTURDUM  İŞ  BAŞINA .  ORTAYA  CIKANLARSA  BİR  PATİK  VE  BİR  TAÇ....

ARTIK  YORUMLAR  SİZE  KALMIŞ.. :))





BU  PATİKİN  MODELİNİ  NETTE  GÖRMÜŞTÜM . OTURDUM  KENDİM  ŞABLONUNU  CİKARDIM .
0- 6  AYLIK  BEBEKLER  İÇİN  UYGUNDUR .




İŞTE  BU  KADAR.  HERKESE  HUZURLU ,KEYİFLİ  BİR  AKŞAM  DİLERİM . SEVGİLERLE :))

devamı »

KÖPÜK BARDAKTAN BEBEK ŞEKERİ YAPIMI ...BABY SHOWER...

devamı »

LOGUSA TACIMLA GELDİM...

SON DÖNEMLERDE  LOGUSA  TACI  OLMAZSA- OLMAZ AKSESUARLAR  SIRASINA  GİRDİ. BENDE  HER  KONUDA  BİR  ŞEYLER  YAPTIGIM İCİN  BU  KONUYU DA  KACIRMAK  İSTEMEDİM .BEBEK  AKSESUARLARINDAN  OLUŞAN BİR TAÇ  YAPTIM .ERKEK   BEBEK  ANNESİNE  YAKIŞACAK  OLAN  BU  TACI  SATIŞA  KOYDUM  BİLE .
satıldı
KIZ  BEBEK ANNELERİ  İÇİNDE  YAPA  BİLİRİM.DİLEDİGİNİZ  RENGLERDE  YAPILA  BİLİR . SİPARİŞİNİZ  İÇİN  milaskam@gmail.com ADRESİNE  MAİL  ATINIZ  VEYA  BURADANDA  SİPARİŞ  VERE  BİLİRSİNİZ . :))




devamı »
Share